Työskentelen kotikäyntien ohessa ajanvarauksella myös vastaanotollani Olarissa, Trimmauspalvelu Grroomissa, osoite Komeetankatu 1. Helppo saapua kävellen, julkisilla tai autolla. Vastaanottoni sijaitsee Olarin Prisman vieressä, punatiilisessä Shellin rakennuksessa. Sisäänkäynti parkkihallin kautta. Autoilijoille löytyy ilmainen pysäköintimahdollisuus parkkihallin keskitasolta (3. krs.).

Työskentelen ilman avustajaa ja käytössäni ovat välineet perustoimenpiteiden suorittamiseksi, pieni laboratorio ja ultraäänilaite. Kiireellistä hoitoa, erityisosaamista ja laajempia tutkimuksia vaativat potilaat ohjaan ensiavun annettuani eteenpäin eläinsairaaloihin. Tiloissani onnistuvat myös perinteiset pehmytkirurgiset toimenpiteet, kuten koirien ja kissojen kastraatiot, kissan sterilaatiot, kasvainkirurgia, hammaskiven poisto jne.

Varaa aika eläinlääkärin vastaanotolle

Olen vastaanotolla tarpeen mukaan maanantaista torstaihin. Vastaanottopäivinä teen kotikäyntejä vastaanottoaikojen ohessa. Palvelen mahdollisuuksieni mukaan vastaanotolla myös muina aikoina.

Vastaanottoaikoja on tarjolla vain ajanvarauksella. Varmistuthan siis etukäteen puhelimitse, etten ole kotikäynnillä. Mikäli en ole juuri paikalla, tavoitat minut kiireellisissä asioissa puhelimitse, muutoin teksti-, Whatsapp- tai sähköpostiviestillä.

Vastaanotto | Eläinlääkäri Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Siuntio, pääkaupunkiseutu
Eläinlääkäripalvelut Espoo, Helsinki, Siuntio, Kirkkonummi
Eläinlääkäripalvelut Espoo, Helsinki, Siuntio, Kirkkonummi
Vastaanotto | Eläinlääkäri Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Siuntio, pääkaupunkiseutu
Eläinlääkäripalvelut Espoo