eläinlääkäri, renate, kirkkonummi

Eläinlääkäri Renate Jäätes

Olen aina tiennyt haluavani eläinlääkäriksi ja ammattiini valmistuin vuonna 2013.
Olen työskennellyt valmistumiseni jälkeen Espoossa mm. Univet Espoon Eläinsairaalassa (nyk. Evidensia Finnoo), Espoon Eläinlääkäritalossa, Sovetissa sekä Espoon kaupungineläinlääkärin vastaanotolla. Muualla Suomessa minut on voinut tavata Tuhatjalka-ketjun klinikoilla. Perinteisen päiväpraktiikan lisäksi olen kartuttanut työkokemusta myös päivystäessä. Ammatillisesti suurin intohimoni on iho ja sen sairaudet sekä allergologia. Kehitän osaamistani jatkuvasti osallistumalla jatkokoulutuksiin

Asumme mieheni ja pienten lasteni kanssa Kirkkonummella. Meillä on kaksi ruskeaa labradorinnoutajaa sekä kolme maatiaiskissaa.

Aktiiviselle ja asiakkaita kuuntelevalle kotieläinlääkintäpalvelulle tuntui olevan pääkaupunkiseudulla tarvetta, joten oman yrityksen ja vastaanoton perustaminen tuli ajankohtaiseksi vuonna 2017.

Tavoitteeni on tarjota empaattista ja potilasystävällistä eläinlääkintää, luoda pitkäaikainen luottamussuhde asiakkaisiini sekä tuntea ja hoitaa heidän rakkaita lemmikkejään läpi näiden elämän. Minulle on kunnia-asia tarjota kiireetöntä palvelua ja tuoda perinteinen, käytännönläheinen ja potilaslähtöinen eläinlääkintä lähelle asiakasta.

Teenindan Teid ka Eesti keeles.
Service also in English.

Jäsenyydet: