Lomalla: 28.6.-14.7. sekä 19.7.-22.7.2019. 

Ajanvaraus, eläinlääkäri Renate Jäätes:

045 245 2212 ( ark. 9-19, vkl. 10-15), myös WhatsApp

Sähköposti: info(at)elainlaakarinkotikaynti.fi


Mikäli en vastaa puheluusi heti, saatan olla toimenpiteessä tai kotikäynnillä. Ole ystävällinen ja soita hetken päästä  uudelleen tai jätä vastaajaviesti.

Voit kysellä kiireettömiä aikoja sekä kotikäyntejä myös WhatsAppilla, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Kuvaile viestissäsi lyhyesti eläimen tiedot, omat yhteystietosi sekä tarvitsemasi palvelu. Pyrin vastaamaan Sinulle 24h aikana. HUOM! Ajanvaraus on voimassa vasta, kun olet vahvistanut tarjoamani ajan.

Palveluajat:

VASTAANOTTO ajanvarauksella ark. 9-19
KOTIKÄYNNIT  arkisin 9-19, LA-SU sopim. mukaan

Käyntiosoite:

Kiiskitie 1D, 02170 Espoo.

Näin löydät:

Vastaanotto sijaitsee Haukilahdenkadun varrella ostoskeskuksen vieressä, uuden valkoisen kerrostalon katutasossa. Esteetön sisäänkäynti Haukilahdenkadun puolelta.

Navigaattori ohjaa parhaiten perille osoitteella Haukilahdenkatu 5.

Pysäköinti:

Pysäköinti toistaiseksi viereisen Haukilahden ostoskeskuksen paikoilla (2h kiekolla). Kiiskitiellä tapahtuvan tietyön vuoksi ajo pysäköintipaikoille tällä hetkellä vain Ukkohauentien kautta.

Maksutavat:

Käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Mobilepay, Mash sekä SAV- rahoitus.fi lasku/ osamaksu.

 

Ajanvaraus Espoo HaukilahtiPeruutukset on tehtävä viimeistään saman päivän aamuna, klo 9.00 mennessä. Myöhäisistä tai peruuttamattomista varauksista veloitetaan 45€ peruutusmaksu. Varaamalla ajan hyväksyt peruutusehdot.

Ota yhteyttä: